Vydavateľstvo Perfekt oslavuje 30 rokov

Dnes, 1. 7. 2020 oslavujeme! Naše vydavateľstvo dovŕšilo 30 rokov! A preto ku každej objednávke od dnes 1. 7. do nedele 5. 7. 2020 vám pribalíme malé prekvapenie. Poštovné pri objednávke nad 30 eur neplatíte!

Vydavateľstvo Perfekt oslavuje 30 rokov

Prázdninové čítanie

A je to tu! Pripravili sme pre vás prázdninovú ponuku kníh. V letáku nájdete napríklad knihu Kocúr Findus len za 2 eurá či Dobrodružnú knihu na cesty za 1 euro a mnoho mnoho ďalších. Ponuka platí od dnes do konca augusta alebo vyčerpania zásob.

Prázdninové čítanie

Veľká letná akcia

Vyberte si od nás knihu na dovolenku alebo pre vaše dieťa na prázdniny za zvýhodnenú cenu. Ponuka platí do vyčerpania zásob.

Veľká letná akcia

POŠTOVNÉ NAD 30 € ZADARMO!

Pri objednávke nad 30 € poštovné neplatíte! Akcia platí do konca augusta.

POŠTOVNÉ NAD 30 € ZADARMO!
(0)

To najlepšie z mäsa

Zdenka Horecká, Vladimír Horecký

Anotácia

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich „kuchárska“ kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život, čoho výsledkom bola séria mimoriadne obľúbených Receptov zo Života. My vám prinášame zbierku tých najchutnejších receptov z mäsa, ktorou potešíme všetkých gurmánov milujúcich tradičné i exotické špeciality z tmavého mäsa, hydiny, rýb a pochúťky z grilu. Vďaka jednoducho a prehľadne písaným návodom si dokážete doma ľahko pripraviť chrumkavú Pekinskú kačicu, šťavnaté Zajačie mäso na pive, či prekvapiť hostí chutnou Nátierkou z pečeného mäsa. Vybrať si môžete z viac ako 200 receptov. Pekinská kačica 1 malá kačica (1,4 kg) Marináda: 5 lyžíc sójovej omáčky, 1 lyžica zmesi „5 vôni“ (aníz, koriander, škorica, klinčeky, čili), 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľa, 2 lyžice medu, 1 lyžica octu, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica oleja, soľ, čili korenie. Slivková omáčka: 250 g slivkového lekváru, 3 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica bieleho vína (alebo sherry), škorica, ďumbier, mletá štipľavá paprika Kačicu umyjeme, očistíme a kožu popicháme ostrou vidličkou. Všetky suroviny na marinádu dôkladne zmiešame, celú kačicu natrieme a odložíme do chladu aspoň na 12 hodín. Počas marinovania ju niekoľkokrát otočíme a vrch znova natrieme marinádou. Pripravenú kačicu položíme na rošt, pod ňu dáme pekáč a takto ju pri vyššej teplote pečieme asi 90 minút. Počas pečenia mäso polievame šťavou z pekáča. Upečenú kačicu necháme aspoň 15 minút postáť a potom ju rozporciujeme. Pripravíme slivkovú omáčku: Lekvár, sójovú omáčku a víno (sherry) zmiešame, v panvici zohrejeme, pridáme štipku škorice, ďumbiera a štipľavej papriky a za stáleho miešania asi 5 minút varíme. Necháme vychladnúť. Vhodné prílohy: pekinské placky, ryža Čas prípravy: 150 minút

ISBN: 978-80-8046-479-0

Kúpiť knihu

Skladom

Vaša cena:
3,00€
Ušetríte:
72.73%
Bežná cena:
11,00€

Recenzie čitateľov

(0)
0

Nákupný košík